Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariański i dietetyczny chleb dyniowy. Prosty i szybki w wykonaniu.
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8502
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 341
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5167
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4915
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45231
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8502
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 341
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5167
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4915
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45231
Składniki
Wszystkie składniki zmiksuj na gładką masę
Formę do chleba wyłóż papierem do pieczenia i wlej do niej ciasto
Piecz w 175°C przez około 30-35 minut, do suchego patyczka
Pozostaw bochenek do całkowitego ostygnięcia, przechowuj w szczelnym pojemniku w lodówce