Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie, polecam ten przepis.
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 104
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 436
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32597
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 69
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 94
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 104
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 436
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32597
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 69
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 94
Składniki
Wykonanie: Mąkę przesiać, wymieszać z drożdżami, szczyptą soli, tymiankiem i majerankiem. Wlać wino i lekko podgrzany olej i wymieszać. Odstawić w ciepłe miejsce na pół godziny. Paprykę oczyścić i pokroić w małą kostkę. Do ciasta wbić jajka i wyrobić. Dodać paprykę, ser i pestki słonecznika i dokładnie wymieszać. Podłużną formę posmarować tłuszczem, wyłożyć ciasto i odstawić na 15 minut. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec przez 40-45 minut.