Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketogenicznej
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 33458
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 343
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 72
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 346
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9122
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 33458
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 343
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 72
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 346
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9122
Składniki
Do miski wrzucamy masło orzechowe, ser mascarpone, starty cheddar i czosnek niedźwiedzi. Wbijamy dwa jajka i całość miksujemy do uzyskania gęstej puszystej masy.
Gofrownicę nagrzewamy, smarujemy odrobiną oliwy i wrzucamy pokrojony w kostkę boczek.
Nakładamy masę serową i smażymy gofry zgodnie z instrukcją gofrownicy. U nas to było 7 minut.
Gofry w czasie pieczenia zaczną rosnąć podnoszą gofrownicę co widać na zdjęciu.
Pozostaje już tylko nałożyć na gofra ulubione dodatki z dużą ilością warzyw i pałaszować z przyjemnością. Smacznego.
Więcej przepisów pasujących do diety keto lub niskowęglowodanowej znajdziecie na blogu Kuchnia Rodzinna