Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne sycąca danie na przyjęcie zarówno dla dorosłych jak i dzieci.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113254
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 676
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1189
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 761
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113254
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 676
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1189
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 761
Składniki
Z bułek odciąć wierzch i wydrążyć środek. Kapustę pekińską posiekać dość drobno. Filet z kurczaka pokroić w kostkę, obsypać przyprawą kebab-gyros i usmażyć na łyżce oliwy. Pomidora sparzyć, zdjąć skórę i pokroić w kostkę. Ogórka konserwowego także pokroić w kostkę. Wszystko razem wymieszać. Majonez, ketchup, musztardę i przyprawy wymieszać razem. Gotową mieszanką posmarować bułki w środku a resztę wymieszać z warzywami i mięsem. Gotowym farszem nadziać bułki. Na wierzch każdej położyć plaster żółtego sera. Piec w piekarniku do zrumienienia sera i aż farsz będzie ciepły.