Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułki mogą być lekko czerstwe, ponieważ i tak będą się piekły w piekarniku, więc to dobry sposób na smaczne zutylizowanie ich nadmiaru. Pasty serowej im więcej damy do środka tym lepiej. Po prostu kaloryczna rozpusta ;).
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8189
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1179
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9955
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4554
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 588
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8189
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1179
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9955
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4554
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 588
Składniki
Piekarnik rozgrzać do temperatury 180C. Ser rozdrobnić na mniejsze kawałki lub zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Ser i masło utrzeć w blenderze. Dodać wyciśnięty ząbek czosnku. Wszystko wymieszać na jednolitą pastę.
Bułki pokroić na plastry, każdy posmarować pastą po dwóch stronach. Gotowe bułki przekroić na pół i zawinąć w papier do pieczenia. Bułki piec przez 30 minut w piekarniku, do momentu aż skórka będzie chrupiąca a pasta serowa w środku się rozpuści.