Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułki mogą być lekko czerstwe, ponieważ i tak będą się piekły w piekarniku, więc to dobry sposób na smaczne zutylizowanie ich nadmiaru. Pasty serowej im więcej damy do środka tym lepiej. Po prostu kaloryczna rozpusta ;).
Smaczny obiad z kaszy gryczanej białej, kapusty białej, pieczarek w sosie kop...
Odsłon: 13242
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 558
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 63
Smaczny obiad z kaszy gryczanej białej, kapusty białej, pieczarek w sosie kop...
Odsłon: 13242
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 558
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 63
Składniki
Piekarnik rozgrzać do temperatury 180C. Ser rozdrobnić na mniejsze kawałki lub zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Ser i masło utrzeć w blenderze. Dodać wyciśnięty ząbek czosnku. Wszystko wymieszać na jednolitą pastę.
Bułki pokroić na plastry, każdy posmarować pastą po dwóch stronach. Gotowe bułki przekroić na pół i zawinąć w papier do pieczenia. Bułki piec przez 30 minut w piekarniku, do momentu aż skórka będzie chrupiąca a pasta serowa w środku się rozpuści.