Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bajaderki są proste i szybkie do przygotowania a przy okazji można do nich wykorzystać ciastowe resztki i przemycić troszkę zdrowych składników. Te małe, wilgotne, słodkie kuleczki z czekoladowym wnętrzem bogatym w bakalie zaspokoją podniebienie niejednego łasucha!
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2719
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1245
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 711
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 64
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2719
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1245
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 711
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 64
Składniki
Do większej miski kruszymy herbatniki i biszkopty. Dodajemy płatki owsiane, siemię lniane, kakao,aromat i kokosy i całość mieszamy. Następnie dodajemy dżem, jogurt lub śmietanę i masło orzechowe - mieszamy jeszcze raz dokładnie łącząc składniki. Odstawiamy na pół godzinki do lodówki aby całość się schłodziła i po tym czasie formujemy małe kulki. Można całość obtoczyć w czekoladzie, orzechach lub wiórkach kokosowych. Smacznego!