Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu i smaczne danie
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7446
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2368
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7446
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2368
Składniki
Bakłażana pokroić w cienkie plasterki, wypłukać, posolić i pozostawić na sitku na pół godziny. Następnie odsączyć na papierowym ręczniku.
Piekarnik rozgrzać do 200 stopni.
Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia i przenieść ciasto francuskie.
Na cieście ułożyć plasterki bakłażana i cebulę pokrojoną w piórka, Posolić i posypać oregano. Wierzch posypać startą mozzarellą, ułożyć plasterki pomidorków. Zapiekać około 20 minut.