Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna potrawa wegetariańska. Nieco zapomniany na polskich stołach bakłażan w chrupiącej panierce posypany serem. Polecam
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 94
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 1115
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 94
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 1115
Składniki
Ser pokruszyć i delikatnie pomieszać z listkami bazylii i drobniutko pokrojona papryczka. Jajka roztrzepać i przyprawić solą i pieprzem, dodać sok z cytryny. Bakłażana pokroić w plastry i smażyć panierując w kolejności: jajko, mąka, jajko, mąka. Ciepłe bakłażany podawać posypane serem.