Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś pysznego na dobrą przekąskę.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414306
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2284
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414306
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2284
Składniki
Przygotowanie ciasta: Dodajemy do mleka jajka i dokładnie ubijamy , po czym wlewamy do mąki resztę składników i przyprawiamy. Wyrabiamy ciasto na naleśniki. Po usmażeniu naleśników obwijamy banany naleśnikami i zapiekamy w piekarniku lub w kuchence mikrofalowej. Przygotowanie budyniu: 1 torebkę budyniu gotujemy z większą ilością mleka jak na opakowaniu aby uzyskać odpowiednią konsystencje sosu. Upieczone naleśniki polewamy ugotowanym budyniem.