Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś pysznego na dobrą przekąskę.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2773
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1294
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 749
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 97
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2773
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1294
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 749
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 97
Składniki
Przygotowanie ciasta: Dodajemy do mleka jajka i dokładnie ubijamy , po czym wlewamy do mąki resztę składników i przyprawiamy. Wyrabiamy ciasto na naleśniki. Po usmażeniu naleśników obwijamy banany naleśnikami i zapiekamy w piekarniku lub w kuchence mikrofalowej. Przygotowanie budyniu: 1 torebkę budyniu gotujemy z większą ilością mleka jak na opakowaniu aby uzyskać odpowiednią konsystencje sosu. Upieczone naleśniki polewamy ugotowanym budyniem.