Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś pysznego na dobrą przekąskę.
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1450
Smakowite kotlety zrobione z makaronu pokrojonego w kostkę fileta drobiowego,...
Odsłon: 60
Mocno kakaowy z wiśniami. Te lekko kwaśne wiśnie są skarbnicą wielu cennych...
Odsłon: 1111
Szybka sałatka idealna na śniadanie świąteczne. Wiosenny zestaw warzyw. Sałat...
Odsłon: 485
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1450
Smakowite kotlety zrobione z makaronu pokrojonego w kostkę fileta drobiowego,...
Odsłon: 60
Mocno kakaowy z wiśniami. Te lekko kwaśne wiśnie są skarbnicą wielu cennych...
Odsłon: 1111
Szybka sałatka idealna na śniadanie świąteczne. Wiosenny zestaw warzyw. Sałat...
Odsłon: 485
Składniki
Przygotowanie ciasta: Dodajemy do mleka jajka i dokładnie ubijamy , po czym wlewamy do mąki resztę składników i przyprawiamy. Wyrabiamy ciasto na naleśniki. Po usmażeniu naleśników obwijamy banany naleśnikami i zapiekamy w piekarniku lub w kuchence mikrofalowej. Przygotowanie budyniu: 1 torebkę budyniu gotujemy z większą ilością mleka jak na opakowaniu aby uzyskać odpowiednią konsystencje sosu. Upieczone naleśniki polewamy ugotowanym budyniem.