Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś pysznego na dobrą przekąskę.
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17042
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2460
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4630
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1808
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17042
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2460
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4630
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1808
Składniki
Przygotowanie ciasta: Dodajemy do mleka jajka i dokładnie ubijamy , po czym wlewamy do mąki resztę składników i przyprawiamy. Wyrabiamy ciasto na naleśniki. Po usmażeniu naleśników obwijamy banany naleśnikami i zapiekamy w piekarniku lub w kuchence mikrofalowej. Przygotowanie budyniu: 1 torebkę budyniu gotujemy z większą ilością mleka jak na opakowaniu aby uzyskać odpowiednią konsystencje sosu. Upieczone naleśniki polewamy ugotowanym budyniem.