Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe połączenie smaków warte wypróbowania :)
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 670
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1439
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458674
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1722
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 670
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1439
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458674
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1722
Składniki
W miseczce mieszamy keczup, miód i przyprawę curry.
Banany kroimy na duże kawałki i obtaczamy je w przygotowanej marynacie.
Każdy kawałek banana zawijamy w plaster boczku i przebijamy wykałaczką. Tak przygotowane roladki układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy przez 15 minut w 180 stopniach z termoobiegiem.
Przygotowujemy sos. W miseczce mieszamy jogurt grecki, sok z cytryny, miód, przyprawę curry oraz sprasowany ząbek czosnku. Gotową przystawkę podajemy z sosem curry. Smacznego!