Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe połączenie smaków warte wypróbowania :)
Kotlety ryżowe z marchewką, pietruszką i ciągnącym się żółtym serem to pyszna...
Odsłon: 76
Krem śmietankowy z dużą ilością serka mascarpone to u mnie w rodzinie krem nr...
Odsłon: 3488
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 384
Kotlety ryżowe z marchewką, pietruszką i ciągnącym się żółtym serem to pyszna...
Odsłon: 76
Krem śmietankowy z dużą ilością serka mascarpone to u mnie w rodzinie krem nr...
Odsłon: 3488
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 384
Składniki
W miseczce mieszamy keczup, miód i przyprawę curry.
Banany kroimy na duże kawałki i obtaczamy je w przygotowanej marynacie.
Każdy kawałek banana zawijamy w plaster boczku i przebijamy wykałaczką. Tak przygotowane roladki układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy przez 15 minut w 180 stopniach z termoobiegiem.
Przygotowujemy sos. W miseczce mieszamy jogurt grecki, sok z cytryny, miód, przyprawę curry oraz sprasowany ząbek czosnku. Gotową przystawkę podajemy z sosem curry. Smacznego!