Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, chrupiaca przekąska dla dzieci jak i dorosłych... Coś w sam raz " na ząb" :)))
Masło rozpuszczamy i studzimy. Prostokątną formę wykładamy folią aluminiową i delikatnie smarujemy masłem.
Morele kroimy na mniejsze kawałeczki. W misce mieszamy płatki owsiane, mąke, cukier,sól i cynamon. Następnie dodajemy pokrojone morele, masło oraz zapach waniliowy wszystko dokładnie mieszamy .
Gotową masę wykładamy rękoma na przygotowaną formę. Ciasto pieczemy w 180 stopniach przez 35-40 min aż wierzch będzie przypieczony na złoto. Po upieczeniu studzimy i kroimy na batoniki. Batoniki można dodatkowo polać polewą czekoladową. SMACZNEGO :))
Mała przekąska do pracy, szkoły czy na uczelnię. Przygotowanie jest naprawdę...
Odsłon: 1395
Super zdrowe i pyszne batoniki z mąki pełnoziarnistej i płatków owsianych. Pł...
Odsłon: 1149
Szybka i łatwa w przygotowaniu sałatka z ryżem, kurczakiem i warzywami może z...
Odsłon: 64
Bardzo smaczna sałatka brokułowa która króluje na naszym stole od bardzo dawn...
Odsłon: 27
Pyszne, domowe lody, które przygotujecie bez maszynki do lodów. Przepis pocho...
Odsłon: 197
Doskonała propozycja dla tych którzy lubią tuńczyka i twaróg. Do tego pyszne,...
Odsłon: 125
Ten pomysł powstał z potrzeby wykorzystania nadmiaru ugotowanego ryżu, znowu...
Odsłon: 36
Szybka i łatwa w przygotowaniu sałatka z ryżem, kurczakiem i warzywami może z...
Odsłon: 64
Bardzo smaczna sałatka brokułowa która króluje na naszym stole od bardzo dawn...
Odsłon: 27
Pyszne, domowe lody, które przygotujecie bez maszynki do lodów. Przepis pocho...
Odsłon: 197
Doskonała propozycja dla tych którzy lubią tuńczyka i twaróg. Do tego pyszne,...
Odsłon: 125
Ten pomysł powstał z potrzeby wykorzystania nadmiaru ugotowanego ryżu, znowu...
Odsłon: 36
Składniki
Masło rozpuszczamy i studzimy. Prostokątną formę wykładamy folią aluminiową i delikatnie smarujemy masłem.
Morele kroimy na mniejsze kawałeczki. W misce mieszamy płatki owsiane, mąke, cukier,sól i cynamon. Następnie dodajemy pokrojone morele, masło oraz zapach waniliowy wszystko dokładnie mieszamy .
Gotową masę wykładamy rękoma na przygotowaną formę. Ciasto pieczemy w 180 stopniach przez 35-40 min aż wierzch będzie przypieczony na złoto. Po upieczeniu studzimy i kroimy na batoniki. Batoniki można dodatkowo polać polewą czekoladową. SMACZNEGO :))
Przepisy Przekąski
Przekąski
Pasta twarogowa z tuńczykiem i warzywami
Przekąski
Domowy smalczyk do chleba. Najlepszy przepis
Przekąski
Oryginalny langosz
Przekąski
Nadziewane kwiaty cukinii
Pasta twarogowa z tuńczykiem i warzywami
Doskonała propozycja dla tych którzy lubią tuńczyka i twaróg. Do tego pyszne,...
Odsłon: 125
Domowy smalczyk do chleba. Najlepszy przepis
Domowy smalczyk do chleba z cebulką, kwaśnymi jabłkami, kiełbasą i odrobiną m...
Odsłon: 170