Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
15 minut potrzebuję, żeby zaskoczyć gości.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Składniki
1. Kiełbasę kroimy w plastry, obsmażamy na rozgrzanym oleju.
2. Do kiełbasy dodajemy pokrojone w plasterki papryki.
3. Następnie pokrojone ogórki.
4. Doprawiamy papryką oraz majerankiem.
5. Wlewamy przecier.
6. Mąkę rozrabiamy w małej ilości wody, hartując wlewamy do sosu. 7. Chwilę gotujemy.
8. Danie gotowe. 9. Smacznego.