Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podobno wszystko co proste jest najlepsze i tak jest również w kuchni. Ten przepis ma to właśnie w sobie. Przepis prosty to opis również krótki i prosty ale bardzo smaczny.
Ptelnia, wykałaczki
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3562
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1868
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1080
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 230
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3562
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1868
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1080
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 230
Składniki
W zależności ile osób jest do degustacji to tyle powinno być tych przekąsek tylko razy 4 lub 5 na osobę
Na jeden plaster boczku kładziemy jedną śliwkę suszoną na początku plastra. Powoli zawijamy w mały rulonik, tak by śliwka była zakryta boczkiem. Aby przy smarzeniu rulonik nie rozwinął się przekuwamy go na wylot wykałaczką.
I tak oto proste składniki przygotowane sercem smakują przepysznie. Czyż to nie sama prostota. Jak się podoba i smakuje to proszę lajkujcie i polecajcie znajomym. SMACZNEGO