Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Boczuś wyszedł fantastyczny,pełen aromatu i niezwykle smaczny.Polecam wypróbować na świąteczny stół:)
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5381
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34501
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2153
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113815
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5381
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34501
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2153
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113815
Składniki
Boczek natrzeć przyprawami. Podlać szklanką piwa i dać do nagrzanego piekarnika do 190st. Piec około 30min. Po tym czasie obrócić,jeśli piwo wyparowało dolać pozostałą część 300ml.
Podpiec boczek 15 min. Znów obrócić i dać pokrojoną dynię. Podpiekać do miękkości boczku i rozparzenia dyni. Jeśli lubicie na ciepło tak upieczony boczuś to polecam,jest pyszny:)
Smacznego życzę!