Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Boczuś wyszedł fantastyczny,pełen aromatu i niezwykle smaczny.Polecam wypróbować na świąteczny stół:)
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 64
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 180
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 227
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 412
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 64
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 180
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 227
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 412
Składniki
Boczek natrzeć przyprawami. Podlać szklanką piwa i dać do nagrzanego piekarnika do 190st. Piec około 30min. Po tym czasie obrócić,jeśli piwo wyparowało dolać pozostałą część 300ml.
Podpiec boczek 15 min. Znów obrócić i dać pokrojoną dynię. Podpiekać do miękkości boczku i rozparzenia dyni. Jeśli lubicie na ciepło tak upieczony boczuś to polecam,jest pyszny:)
Smacznego życzę!