Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Boczuś wyszedł fantastyczny,pełen aromatu i niezwykle smaczny.Polecam wypróbować na świąteczny stół:)
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 651
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 31
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 192
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 312
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 128
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4605
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 651
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 31
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 192
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 312
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 128
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4605
Składniki
Boczek natrzeć przyprawami. Podlać szklanką piwa i dać do nagrzanego piekarnika do 190st. Piec około 30min. Po tym czasie obrócić,jeśli piwo wyparowało dolać pozostałą część 300ml.
Podpiec boczek 15 min. Znów obrócić i dać pokrojoną dynię. Podpiekać do miękkości boczku i rozparzenia dyni. Jeśli lubicie na ciepło tak upieczony boczuś to polecam,jest pyszny:)
Smacznego życzę!