Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Boczuś wyszedł fantastyczny,pełen aromatu i niezwykle smaczny.Polecam wypróbować na świąteczny stół:)
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17823
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1895
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15674
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17823
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1895
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15674
Składniki
Boczek natrzeć przyprawami. Podlać szklanką piwa i dać do nagrzanego piekarnika do 190st. Piec około 30min. Po tym czasie obrócić,jeśli piwo wyparowało dolać pozostałą część 300ml.
Podpiec boczek 15 min. Znów obrócić i dać pokrojoną dynię. Podpiekać do miękkości boczku i rozparzenia dyni. Jeśli lubicie na ciepło tak upieczony boczuś to polecam,jest pyszny:)
Smacznego życzę!