Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Boczuś wyszedł fantastyczny,pełen aromatu i niezwykle smaczny.Polecam wypróbować na świąteczny stół:)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19173
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13002
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1629
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232051
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19173
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13002
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1629
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232051
Składniki
Boczek natrzeć przyprawami. Podlać szklanką piwa i dać do nagrzanego piekarnika do 190st. Piec około 30min. Po tym czasie obrócić,jeśli piwo wyparowało dolać pozostałą część 300ml.
Podpiec boczek 15 min. Znów obrócić i dać pokrojoną dynię. Podpiekać do miękkości boczku i rozparzenia dyni. Jeśli lubicie na ciepło tak upieczony boczuś to polecam,jest pyszny:)
Smacznego życzę!