Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Właśnie zaczęły się w lasach grzyby i mamy już pierwsze okazy. Wystarczy kilka prawdziwków, kromka dobrego chleba i możemy cieszyć się pysznym posiłkiem.
patelnia, opiekacz, grill
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1163
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13627
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2800
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1163
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13627
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2800
Składniki
Oczyszczone grzyby kroimy w plasterki, cebulkę i czosnek także kroimy w plasterki. Na oliwie dusimy cebulę z czosnkiem, potem dodajemy grzyby i doprawiamy solą i pieprzem. Dusimy kilka minut. Chleb opiekamy w opiekaczu, tosterze lub grillu w piekarniku. Smażymy jajko sadzone. Na chrupiącą kromkę wyłożyć połowę usmażonych grzybów na wierzch dajemy jajko i posypujemy natką, solą i pieprzem.