Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Właśnie zaczęły się w lasach grzyby i mamy już pierwsze okazy. Wystarczy kilka prawdziwków, kromka dobrego chleba i możemy cieszyć się pysznym posiłkiem.
patelnia, opiekacz, grill
Pieczona owsianka z jabłkiem to zdrowy i pyszny przepis na śniadanie. Sprawdź...
Odsłon: 13
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 424
Genialne połączenie słodko-słonych smaków. Kawałki piersi z kurczaka skąpane...
Odsłon: 21915
Pieczona owsianka z jabłkiem to zdrowy i pyszny przepis na śniadanie. Sprawdź...
Odsłon: 13
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 424
Genialne połączenie słodko-słonych smaków. Kawałki piersi z kurczaka skąpane...
Odsłon: 21915
Składniki
Oczyszczone grzyby kroimy w plasterki, cebulkę i czosnek także kroimy w plasterki. Na oliwie dusimy cebulę z czosnkiem, potem dodajemy grzyby i doprawiamy solą i pieprzem. Dusimy kilka minut. Chleb opiekamy w opiekaczu, tosterze lub grillu w piekarniku. Smażymy jajko sadzone. Na chrupiącą kromkę wyłożyć połowę usmażonych grzybów na wierzch dajemy jajko i posypujemy natką, solą i pieprzem.