Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Właśnie zaczęły się w lasach grzyby i mamy już pierwsze okazy. Wystarczy kilka prawdziwków, kromka dobrego chleba i możemy cieszyć się pysznym posiłkiem.
patelnia, opiekacz, grill
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2559
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3224
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102047
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6436
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2559
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3224
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102047
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6436
Składniki
Oczyszczone grzyby kroimy w plasterki, cebulkę i czosnek także kroimy w plasterki. Na oliwie dusimy cebulę z czosnkiem, potem dodajemy grzyby i doprawiamy solą i pieprzem. Dusimy kilka minut. Chleb opiekamy w opiekaczu, tosterze lub grillu w piekarniku. Smażymy jajko sadzone. Na chrupiącą kromkę wyłożyć połowę usmażonych grzybów na wierzch dajemy jajko i posypujemy natką, solą i pieprzem.