Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Właśnie zaczęły się w lasach grzyby i mamy już pierwsze okazy. Wystarczy kilka prawdziwków, kromka dobrego chleba i możemy cieszyć się pysznym posiłkiem.
patelnia, opiekacz, grill
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 136
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3807
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 246
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 223
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 136
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3807
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 246
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 223
Składniki
Oczyszczone grzyby kroimy w plasterki, cebulkę i czosnek także kroimy w plasterki. Na oliwie dusimy cebulę z czosnkiem, potem dodajemy grzyby i doprawiamy solą i pieprzem. Dusimy kilka minut. Chleb opiekamy w opiekaczu, tosterze lub grillu w piekarniku. Smażymy jajko sadzone. Na chrupiącą kromkę wyłożyć połowę usmażonych grzybów na wierzch dajemy jajko i posypujemy natką, solą i pieprzem.