Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna włoska przystawka ,wprost ją uwielbiam. Idealnie nada się na lekką kolację. Podaliśmy ją ze świeżymy oliwkami ,które są doskonałym uzupełnieniem tej przekąski.
Masz ochotę pochrupać coś słodkiego? Przygotuj domowe ciastka z masłem orzech...
Odsłon: 1045
Bataty to wciąż nie dość doceniana w Polsce słodka odmiana ziemniaków. Na uwa...
Odsłon: 956
Masz ochotę pochrupać coś słodkiego? Przygotuj domowe ciastka z masłem orzech...
Odsłon: 1045
Bataty to wciąż nie dość doceniana w Polsce słodka odmiana ziemniaków. Na uwa...
Odsłon: 956
Składniki
Bagietkę kroimy na 2 cm kromki. Oliwę mieszamy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Ser i pomidor kroimy w plastry. Każdą kromkę smarujemy oliwą z czosnkiem ,kładziemy po plasterku sera i pomidora. Oprószamy solą. Pieczemy 15 min w temperaturze 180°C