Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna włoska przystawka ,wprost ją uwielbiam. Idealnie nada się na lekką kolację. Podaliśmy ją ze świeżymy oliwkami ,które są doskonałym uzupełnieniem tej przekąski.
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2352
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3519
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4293
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74347
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2352
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3519
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4293
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74347
Składniki
Bagietkę kroimy na 2 cm kromki. Oliwę mieszamy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Ser i pomidor kroimy w plastry. Każdą kromkę smarujemy oliwą z czosnkiem ,kładziemy po plasterku sera i pomidora. Oprószamy solą. Pieczemy 15 min w temperaturze 180°C