Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna dekoracja Wielkanocnego stołu. Prosty, szybki i oryginalny pomysł na prostą przystawkę.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
Składniki
Wszystkie składniki farszu zmiksować.
Umyte pomidorki głęboko naciąć na krzyż i usunąć delikatnie wodnisty sok z pestkami. Doskonale się sprawdzi ostry koniec obieraczki do warzyw.
Pomidorki napełnić farszem, ja użyłam worka cukierniczego.
Układamy pomidorki na talerzu przybranym szczypiorkiem, tworząc dowolną kompozycję. Do dekoracji można użyć także liści sałaty lub pietruszki.
Daj się ponieść wiosennej fantazji...