Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna dekoracja Wielkanocnego stołu. Prosty, szybki i oryginalny pomysł na prostą przystawkę.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1093
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4732
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1378
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1093
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4732
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1378
Składniki
Wszystkie składniki farszu zmiksować.
Umyte pomidorki głęboko naciąć na krzyż i usunąć delikatnie wodnisty sok z pestkami. Doskonale się sprawdzi ostry koniec obieraczki do warzyw.
Pomidorki napełnić farszem, ja użyłam worka cukierniczego.
Układamy pomidorki na talerzu przybranym szczypiorkiem, tworząc dowolną kompozycję. Do dekoracji można użyć także liści sałaty lub pietruszki.
Daj się ponieść wiosennej fantazji...