Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas na buraczki w sosie jogurtowym! Tak przygotowane mogą stanowić samodzielną przekąskę lub dodatek do innego dania. Tajnym składnikiem sosu jest kwaśne jabłko, które idealnie równoważy słodycz buraczków. Więcej na blogu www.smacznebodomowe.pl
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 772
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113295
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1301
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 812
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 772
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113295
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1301
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 812
Składniki
• Łączymy razem: jogurt, majonez, przeciśnięty przez praskę czosnek, sól oraz pokrojone starte na tarce jabłko • Buraczki kroimy na większe kawałki i polewamy przygotowanym wcześniej sosem