Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas na buraczki w sosie jogurtowym! Tak przygotowane mogą stanowić samodzielną przekąskę lub dodatek do innego dania. Tajnym składnikiem sosu jest kwaśne jabłko, które idealnie równoważy słodycz buraczków. Więcej na blogu www.smacznebodomowe.pl
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 50
Polecam. Łagodna pasta bez cebuli.
Odsłon: 89
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 50
Polecam. Łagodna pasta bez cebuli.
Odsłon: 89
Składniki
• Łączymy razem: jogurt, majonez, przeciśnięty przez praskę czosnek, sól oraz pokrojone starte na tarce jabłko • Buraczki kroimy na większe kawałki i polewamy przygotowanym wcześniej sosem