Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przystawka.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7848
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1027
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13605
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7848
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1027
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13605
Składniki
Wykonanie: Buraczki wyszorować i ugotować lub upiec w piekarniku. Następnie przepłukać zimną wodą, obrać i wydrążyć łyżeczką. Środki buraczków wypełnić pokrojonymi w kostkę śledziami i świeżą natką pietruszki. Posmarować oliwą, posypać sezamem i podawać jako przystawkę.