Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przystawka.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8077
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 382
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8077
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 382
Składniki
Wykonanie: Buraczki wyszorować i ugotować lub upiec w piekarniku. Następnie przepłukać zimną wodą, obrać i wydrążyć łyżeczką. Środki buraczków wypełnić pokrojonymi w kostkę śledziami i świeżą natką pietruszki. Posmarować oliwą, posypać sezamem i podawać jako przystawkę.