Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 527
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16788
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 511
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 527
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16788
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 511
Składniki
1. przygotować sos: posiekać drobniutko po kilka gałazek ziół, ząbek czosnku, wymieszać z 3 łyżkami oliwy i 2 wody, doprawić do smaku solą, pieprzem, cukrem i sosem cytrynowym, 2. słonecznik uprażyć na suchej patelni, 3. na półmisku ułożyć roszponkę, na to warstwę cieniutko pokrojonych buraków, posypać pokrojoną w kostkę fetą oraz uprażonym słonecznikiem, polać sosem, smacznego