Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 225
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1127
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 225
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1127
Składniki
1. przygotować sos: posiekać drobniutko po kilka gałazek ziół, ząbek czosnku, wymieszać z 3 łyżkami oliwy i 2 wody, doprawić do smaku solą, pieprzem, cukrem i sosem cytrynowym, 2. słonecznik uprażyć na suchej patelni, 3. na półmisku ułożyć roszponkę, na to warstwę cieniutko pokrojonych buraków, posypać pokrojoną w kostkę fetą oraz uprażonym słonecznikiem, polać sosem, smacznego