Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2349
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1468
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 544
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3634
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1351
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2349
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1468
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 544
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3634
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1351
Składniki
1. przygotować sos: posiekać drobniutko po kilka gałazek ziół, ząbek czosnku, wymieszać z 3 łyżkami oliwy i 2 wody, doprawić do smaku solą, pieprzem, cukrem i sosem cytrynowym, 2. słonecznik uprażyć na suchej patelni, 3. na półmisku ułożyć roszponkę, na to warstwę cieniutko pokrojonych buraków, posypać pokrojoną w kostkę fetą oraz uprażonym słonecznikiem, polać sosem, smacznego