Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 48
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 98
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 44
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 957
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 449
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 48
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 98
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 44
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 957
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 449
Składniki
1. przygotować sos: posiekać drobniutko po kilka gałazek ziół, ząbek czosnku, wymieszać z 3 łyżkami oliwy i 2 wody, doprawić do smaku solą, pieprzem, cukrem i sosem cytrynowym, 2. słonecznik uprażyć na suchej patelni, 3. na półmisku ułożyć roszponkę, na to warstwę cieniutko pokrojonych buraków, posypać pokrojoną w kostkę fetą oraz uprażonym słonecznikiem, polać sosem, smacznego