Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34934
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17380
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34934
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17380
Składniki
Liście jarmużu skrapiamy oliwą z oliwek, a następnie oprószamy je solą, świeżo zmielonym pieprzem i doprawiamy suszonym tymiankiem. Tak przygotowany jarmuż przekładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C na około 15 minut. Życzę smacznego! :)