Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, smaczna i zdrowa przekąska :)
Liście jarmużu skrapiamy oliwą z oliwek, a następnie oprószamy je solą, świeżo zmielonym pieprzem i doprawiamy suszonym tymiankiem.
Tak przygotowany jarmuż przekładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C na około 15 minut.
Życzę smacznego! :)
Przepis dnia
Smaczna przekąska która jest źródłem dobrze przyswajalnego żelaza hemowego, w...
Odsłon: 9439
To chyba moje ulubione chipsy owocowe, kruche, baaaardzo pomarańczowe. Idealn...
Odsłon: 972
Wszystko co najlepsze na śniadanko. Jajka od szczęśliwych kurek, słodki serek...
Odsłon: 24
Prosty deser straciatella z frużeliną czereśniową i owsianymi ciasteczkami to...
Odsłon: 130
Wszystko co najlepsze na śniadanko. Jajka od szczęśliwych kurek, słodki serek...
Odsłon: 24
Prosty deser straciatella z frużeliną czereśniową i owsianymi ciasteczkami to...
Odsłon: 130
Składniki
Liście jarmużu skrapiamy oliwą z oliwek, a następnie oprószamy je solą, świeżo zmielonym pieprzem i doprawiamy suszonym tymiankiem. Tak przygotowany jarmuż przekładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C na około 15 minut. Życzę smacznego! :)
Przepisy Przekąski
Przekąski
Carpaccio z buraka
Przekąski
Bób prażony
Przekąski
Chleb do odrywania
Przekąski
Chrupiące chipsy ze skórek bobu
Carpaccio z buraka
Pyszne, słodkie pieczone buraki, ostra, orzechowa rukola i chrupiące orzechy,...
Odsłon: 7
Bób prażony
Prażony bób to świetna alternatywa dla popcornu czy chipsów. Nadaje się do ch...
Odsłon: 123