Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis mojego kolegi :) Może być na grilla jak i z piekarnika :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10668
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6152
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5352
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13036
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4781
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10668
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6152
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5352
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13036
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4781
Składniki
Czosnek przeciskamy przez praskę i dodajemy do masła, dodajemy zioła jakie kto lubi np. bazylia, oregano, tymianek, prowansalskie. Robimy masło czosnkowe, następnie smarujemy każdą kromkę i składamy bochenek, zawijamy w folię i pieczemy na grillu 30-45 min. W ten sam sposób można zrobić chlebek w piekarniku. Smacznego