Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od czasu do czasu można zjeść coś kalorycznego:)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18992
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19898
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18992
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19898
Składniki
Ziemniaki obieramy, myjemy osuszamy i kroimy w bardzo cienkie plastry. Na rozgrzana patelnie układamy ziemniaczki i smażymy z obu stron na złoty kolor. Przyprawiamy dowolnymi składnikami: przyprawa do ziemniaków, ostra papryka bądź tak jak w tym przypadku samą sola i jemy z dodatkiem keczupu. Smacznego:)