Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od czasu do czasu można zjeść coś kalorycznego:)
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40639
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1024
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 255
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3357
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40639
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1024
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 255
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3357
Składniki
Ziemniaki obieramy, myjemy osuszamy i kroimy w bardzo cienkie plastry. Na rozgrzana patelnie układamy ziemniaczki i smażymy z obu stron na złoty kolor. Przyprawiamy dowolnymi składnikami: przyprawa do ziemniaków, ostra papryka bądź tak jak w tym przypadku samą sola i jemy z dodatkiem keczupu. Smacznego:)