Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierka panco jest to nic innego jak panierka z suchych okruszków chlebowych. Można ją kupić w sklepach z azjatycka żywnością. Nie jest to to samo co nasza swojska bułka tarta (jeśli ktoś użyje bułki tartej do tych szparagów to proszę o podzielenie się opinią), panco ma większe okruszki i jest bardziej chrupiące. Mam również wrażenie, że przy smażeniu wchłania mniej tłuszczu niż klasyczna panierka.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5330
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 871
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11753
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5065
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1329
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5330
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 871
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11753
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5065
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1329
Składniki
Piekarnik nagrzać do 200C. Szparagi umyć i oczyścić. Na talerzu rozmieszać jajko. Panierkę wymieszać w proporcji ze startym serem Szparagi pojedynczo obtaczać w mące, jajku i panierce. Ułożyć opanierowane szparagi na papierze i piec przez 15-20 minut, aż staną się złote. Po wyjęciu z piekarnika posypać solą i pieprzem do smaku.