Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące placki tak przypadły do gustu mężowi, że powiedział, żebym je robiła częściej. Zapraszam na filmik na Youtube.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8358
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1217
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10084
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4607
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 651
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8358
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1217
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10084
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4607
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 651
Składniki
Ziemniaki zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Odsączyć z nadmiaru płynu, wbić jedno jajko , dodać pokrojony w drobną kostkę czosnek, zamieszać łyżką. Dodać mąkę i doprawić solą i pieprzem następnie wszystko to zamieszać łyżką. Smażyć na rozgrzanym oleju na zloty kolor. Odsączyć z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym. Podawać z sosem czosnkowym lub z kwaśną śmietaną. Zapraszam na mój kanał na Youtube na inne przepisy a teraz zapraszam na filmik. Buon appetito!