Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące placki tak przypadły do gustu mężowi, że powiedział, żebym je robiła częściej. Zapraszam na filmik na Youtube.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 209
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 350
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 209
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 350
Składniki
Ziemniaki zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Odsączyć z nadmiaru płynu, wbić jedno jajko , dodać pokrojony w drobną kostkę czosnek, zamieszać łyżką. Dodać mąkę i doprawić solą i pieprzem następnie wszystko to zamieszać łyżką. Smażyć na rozgrzanym oleju na zloty kolor. Odsączyć z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym. Podawać z sosem czosnkowym lub z kwaśną śmietaną. Zapraszam na mój kanał na Youtube na inne przepisy a teraz zapraszam na filmik. Buon appetito!