Przekąski Przepis na:
> 6 os. | > 60 min | średnie | przystępne |
galaretkę rozmieszać w szklance gorącej wody razem z żelatyna ,ostudzić,odlać połowę,Do drugiej połowy wlać 1/2 szkl. mleka wymieszać dodać owoce i wlać do tortownicy wyłożonej biszkoptami wstawić do lodówki na 10 minut,następnie wlać odlaną galaretkę wstawić do lodówki na 5-7 minut zrobić to samo z pozostałymi dwiema galaretkami i mlekiem udekorować wstawić do lodówki
Na skróty
Komentarze do przepisu (7)

mniam-mniam 27 lipca 2009Zgłoś do usunięcia
chodzi o to mleko zagęszczane z puszki? Nie trzeba go zagotować?0 Kto głosował? | Odpowiedz

ewulka55 27 lipca 2009Zgłoś do usunięcia
ciasto wygląda przepieknie, aż chce się go jeść i jeść.0 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 25 lipca 2009Zgłoś do usunięcia
3 płaskie łyżeczki żelatyny-co z nimi zrobić?0 Kto głosował? | Odpowiedz

kurczak_maly 19 lipca 2009Zgłoś do usunięcia
dlaczego to jeszcze nie stoi na moim stole !!!! pysznie wygląda i muszę to wypróbować w najbliższym czasie.0 Kto głosował? | Odpowiedz

klaudyna1957 18 lipca 2009Zgłoś do usunięcia
smacznego.0 Kto głosował? | Odpowiedz

betaww 18 lipca 2009Zgłoś do usunięcia
JUTRO PIEKĘ...A WŁAŚCIWIE NIE PIEKĘ BO TO SIĘ NIE PIECZE....TYLKO SI E UKŁADA..JEDNO NA DRUGM0 Kto głosował? | Odpowiedz

Tosca 15 lipca 2009Zgłoś do usunięcia
Widze tam agrest... Lubie porzeczki i agrest za ich kwaskowatość. :)0 Kto głosował? | Odpowiedz