Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszności z grilla, podane proporcje wystarczają na przygotowanie czterech pysznych piramidek
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10806
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6209
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5378
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13128
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4863
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10806
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6209
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5378
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13128
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4863
Składniki
Z ziemniaka wykroić 4 plastry grubości 0,5 cm, podobnie z cebuli
Na 1 plaster boczku położyć plaster ziemniaka, plaster cebuli- doprawić i przykryć kolejnym plastrem boczku. Całość spiąć wykałaczkami najlepiej tak , aby powstała kieszonka- na moim zdjęciu przebiłam tę piramidkę góra/dół, też sie upiecze, choć trzeba ostrożniej przewracać.
Tak przygotowane piramdki pieczemy na grillu bardzo powoli i cierpliwie, SMACZNEGO