Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszności z grilla, podane proporcje wystarczają na przygotowanie czterech pysznych piramidek
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 177
Rolada nadziewana suszonymi figami, daktylami i morelami. Możemy ją potraktow...
Odsłon: 67
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 643
Przepis ten pokazuje makowiec troszeczkę inaczej, ponieważ mak nie jest w tra...
Odsłon: 273
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 177
Rolada nadziewana suszonymi figami, daktylami i morelami. Możemy ją potraktow...
Odsłon: 67
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 643
Przepis ten pokazuje makowiec troszeczkę inaczej, ponieważ mak nie jest w tra...
Odsłon: 273
Składniki
Z ziemniaka wykroić 4 plastry grubości 0,5 cm, podobnie z cebuli
Na 1 plaster boczku położyć plaster ziemniaka, plaster cebuli- doprawić i przykryć kolejnym plastrem boczku. Całość spiąć wykałaczkami najlepiej tak , aby powstała kieszonka- na moim zdjęciu przebiłam tę piramidkę góra/dół, też sie upiecze, choć trzeba ostrożniej przewracać.
Tak przygotowane piramdki pieczemy na grillu bardzo powoli i cierpliwie, SMACZNEGO