Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszności z grilla, podane proporcje wystarczają na przygotowanie czterech pysznych piramidek
Polecam.
Odsłon: 193
Golonki z indyka, podane w pikantnej marynacie w stylu kuchni tex-mex (na baz...
Odsłon: 66
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 597
Polecam.
Odsłon: 193
Golonki z indyka, podane w pikantnej marynacie w stylu kuchni tex-mex (na baz...
Odsłon: 66
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 597
Składniki
Z ziemniaka wykroić 4 plastry grubości 0,5 cm, podobnie z cebuli
Na 1 plaster boczku położyć plaster ziemniaka, plaster cebuli- doprawić i przykryć kolejnym plastrem boczku. Całość spiąć wykałaczkami najlepiej tak , aby powstała kieszonka- na moim zdjęciu przebiłam tę piramidkę góra/dół, też sie upiecze, choć trzeba ostrożniej przewracać.
Tak przygotowane piramdki pieczemy na grillu bardzo powoli i cierpliwie, SMACZNEGO