Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1013
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 920
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12751
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1013
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 920
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12751
Składniki
- Cukinie pokroić w plastry o grubości ok. 0,5 cm. - Jajko rozbełtać i przyprawić vegetą.
Pokrojoną cukinie moczyć w jajku, a następnie w bułce tartej. Smażyć na margarynie aż uzyska złoty kolor. Układać na ręczniku papierowym, aby pozbyć się nadmiaru tłuszczu. Taką cukinie można podawać do obiadu, bądź samą jako przekąskę....