Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 25
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 103
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 692
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 71
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 25
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 103
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 692
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 71
Składniki
Cukinię myjemy. Kroimy na plasterki. Przyprawiamy Solą i pierzem z każdej strony. Każdy plater zanurzamy w rozmąconym jajku a następnie w bułce tartej. Smażymy na złoty kolor z każdej stron, Wyciągamy na talerz z ręcznikiem papierowy. Podaje najczęściej z pieczywem pełnoziarnistym :)