Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4519
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417804
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4519
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417804
Składniki
Pstrągi oczyścić i oprószyć solą i pieprzem.Pietruszkę umyć,czosnek pokroić na plasterki.Wkładać do pstrąga po gałązce pietruszki i pasterki czosnku,posolić.Pstrągi opanierować w mące i smażyć na maśle na złoty kolor.Udekorować cytryną.Podawać z ziemniakami lub pieczywem.