Do góry

Przekąski Przepis na:

CZOSNKOWY PSTRĄG

CZOSNKOWY PSTRĄG

Autor:

Przepisów i artykułów: 16 Ocena: 535

Dodano:

Odsłon: 5439

smaczne

Składniki

  • pstrąg, 4 szt.
  • pęczek pietruszki, 1 szt.
  • czosnek, 4 ząbki
  • mąka
  • masło
  • sól i pieprz
  • cytryna
5-6 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
CZOSNKOWY PSTRĄG

Przygotowanie

  1. Pstrągi oczyścić i oprószyć solą i pieprzem.Pietruszkę umyć,czosnek pokroić na plasterki.Wkładać do pstrąga po gałązce pietruszki i pasterki czosnku,posolić.Pstrągi opanierować w mące i smażyć na maśle na złoty kolor.Udekorować cytryną.Podawać z ziemniakami lub pieczywem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń