Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117232
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8076
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3027
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1706
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1356
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117232
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8076
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3027
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1706
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1356
Składniki
Pstrągi oczyścić i oprószyć solą i pieprzem.Pietruszkę umyć,czosnek pokroić na plasterki.Wkładać do pstrąga po gałązce pietruszki i pasterki czosnku,posolić.Pstrągi opanierować w mące i smażyć na maśle na złoty kolor.Udekorować cytryną.Podawać z ziemniakami lub pieczywem.