Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tworzymy smaki jakie nam odpowiadają w naszych hamburgerach.Ja daję mój przykład i bardzo polecam taki skład:)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1352
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 287
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1352
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 287
Składniki
Bułki hamburgerowe zapiekamy z serem żółtym.Po upieczeniu na wierzch położyć plasterki cebuli,pomidora i papryki.
Kotlety mielone przepołowić i zapiec w piekarniku lub zapiekaczu. Położyć na połówki bułek z cebulą,pomidorem i papryką,,na wierzch dać rukolę ,plasterki pomidorów ,posolić i popieprzyć.Można polać ketchupem.
Smacznego życzę!