Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska,świetnie pasuje do kiszonych ogórków.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 691
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 175
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1352
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 691
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 175
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1352
Składniki
Słoninę pokroić w drobną kosteczkę [można też zmielić].włożyc do garnka,topić.
Do topionej słoniny włożyć cebulę i obrane jabłko.Smażyć aż skwarki będą brązowe.cebulkę i jabłko wyjąć,smalec przyprawić solą i pieprzem przelać do miseczki lub pojemniczka,wystudzić Jak ktoś lubi można cebulkę pokroić w kosteczkę i dodać do smalcu ..SMACZNEGO!