Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dorsz w innym wydaniu.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1073
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2999
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1073
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2999
Składniki
Wykonanie: Filety skropić sokiem z cytryny i odstawić. W miedzy czasie warzywa umyć, pokroić, zalać wodą, włożyć śliwki, przyprawy do smaku i ugotować wywar. Pod koniec gotowania dodać filety z dorsza i gotować około 20 minut na bardzo wolnym ogniu. Następnie odcedzić na sicie i możemy podawać.