Do góry

Przekąski Przepis na:

Dorsz z jarzynami z dodatkiem wędzonych śliwek

Dorsz z jarzynami z dodatkiem wędzonych śliwek

Autor:

Przepisów i artykułów: 2563 Ocena: 19343

Dodano:

Odsłon: 343

Dorsz w innym wydaniu.

Składniki

5-6 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Dorsz z jarzynami z dodatkiem wędzonych śliwek

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Filety skropić sokiem z cytryny i odstawić. W miedzy czasie warzywa umyć, pokroić, zalać wodą, włożyć śliwki, przyprawy do smaku i ugotować wywar. Pod koniec gotowania dodać filety z dorsza i gotować około 20 minut na bardzo wolnym ogniu. Następnie odcedzić na sicie i możemy podawać.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń