Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię przygotowywać tego typu dnia. Nie wymagają zbytniego wysiłku, trzeba tylko pokroić kilka składników i wrzucić wszystko na patelnię. Mimo iż to proste danie, jest pyszne.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 206
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 86
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 206
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 86
Składniki
Cukinię umyć, przekroić, wydrążyć nasiona i pokroić w 3 cm kawałki. Podsmażyć na oleju na złoty kolor. Dodać pokrojoną w kostkę cebule lub czosnek. Smażyć aż cebula zmięknę. Dodać puszkę fasoli i pomidory. Doprawić solą, pieprzem i cukrem do smaku. Chwilę dusić, by cukinia zmiękła. Potrawę podawać na grzance lub w miseczce, posypane posiekaną miętą i pokruszonym serem.