Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię przygotowywać tego typu dnia. Nie wymagają zbytniego wysiłku, trzeba tylko pokroić kilka składników i wrzucić wszystko na patelnię. Mimo iż to proste danie, jest pyszne.
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2999
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 259
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2999
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 259
Składniki
Cukinię umyć, przekroić, wydrążyć nasiona i pokroić w 3 cm kawałki. Podsmażyć na oleju na złoty kolor. Dodać pokrojoną w kostkę cebule lub czosnek. Smażyć aż cebula zmięknę. Dodać puszkę fasoli i pomidory. Doprawić solą, pieprzem i cukrem do smaku. Chwilę dusić, by cukinia zmiękła. Potrawę podawać na grzance lub w miseczce, posypane posiekaną miętą i pokruszonym serem.