Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapka w wersji z waflami kukurydzianymi. Idealna do zapakowania i zabrania do pracy lub szkoły.
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 232
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 45
Letni obiad bez tego dodatku nie istnieje! Ta uniwersalna przekąska to obowią...
Odsłon: 911
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 50
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 232
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 45
Letni obiad bez tego dodatku nie istnieje! Ta uniwersalna przekąska to obowią...
Odsłon: 911
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 50
Składniki
Liście sałaty umyć i osuszyć. Pomidorki umyć i przekroić, czerwonego pomidorka na pól a żółtego na pół i jeszcze raz naciąć do połowy. Pierwszy wafel posmarować cieniutką warstwą majonezu ( 1/2 łyżeczki ), ułożyć listki sałaty. Następnie położyć drugi wafel i również go posmarować drugą częścią majonezu. Potem ułożyć plasterki kiełbasy ( jeśli ktoś nie ma suchej staropolskiej może użyć innej suchej wędliny ). Na koniec przykryć trzecim waflem, położyć jeszcze kawałek sałaty i na górze ułożyć pomidorki.