Do góry

Przekąski Przepis na:

Fasolka po arabsku

Fasolka po arabsku

Autor:

Przepisów i artykułów: 2527 Ocena: 18530

Dodano:

Odsłon: 800

Pyszna i zdrowa przekąska.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Fasolka po arabsku

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Ryż zalać 1 ¼ szklanki osolonej wrzącej wody i ugotować. Ugotować również fasolkę i wymieszać z ryżem. Dodać umyte, pokrojone pomidory i podgotować razem przez 10 minut. Posiekać czosnek, cebulę lekko zrumienić na tłuszczu, dodać do potrawy, wymieszać i posypać posiekanym świeżym koperkiem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń