Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na stole Świątecznym musi pojawić się kiełbasa biała, proponuję Wam zapiekaną na pomidorach.
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 502
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1354
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 86
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 374
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 502
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1354
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 86
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 374
Składniki
1. Kiełbaski jak są surowe gotujemy.
2. Następnie ponacinać wzdłuż. 3. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę, przekładamy do miski.
4. Pieczarki drobno kroimy dokładamy do cebuli.
5. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach i również przekładamy do miski.
6. Wbijamy jajko i dodajemy przyprawy.
7. Na koniec dokładamy jogurt i mieszamy.
8. Gotowym farszem nadziewamy kiełbaski.
9. Kiełbaski układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i zapiekamy 20 minut w 180˚C.
10. Pomidory kroimy w plasterki i układamy w naczyniu. 11. Na pomidory wykładamy upieczone kiełbaski. 12. Danie gotowe. 13. Smacznego.