Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na stole Świątecznym musi pojawić się kiełbasa biała, proponuję Wam zapiekaną na pomidorach.
1. Kiełbaski jak są surowe gotujemy.
2. Następnie ponacinać wzdłuż.
3. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę, przekładamy do miski.
4. Pieczarki drobno kroimy dokładamy do cebuli.
5. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach i również przekładamy do miski.
6. Wbijamy jajko i dodajemy przyprawy.
7. Na koniec dokładamy jogurt i mieszamy.
8. Gotowym farszem nadziewamy kiełbaski.
9. Kiełbaski układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i zapiekamy 20 minut w 180˚C.
10. Pomidory kroimy w plasterki i układamy w naczyniu.
11. Na pomidory wykładamy upieczone kiełbaski.
12. Danie gotowe.
13. Smacznego.
To chyba najprostszy deser na świecie. Ciasto z serkiem mascarpone robi się n...
Odsłon: 57
Burrito, klasyk kuchni meksykańskiej. Chrupiąca tortiilla nadziana aromatyczn...
Odsłon: 26
Gołąbki bardzo u nas lubimy, więc co jakiś czas przyrządzam je, mimo, że są d...
Odsłon: 104
Polecam Wam naleśniki z pieczonymi jabłuszkami domowej roboty i cynamonem. Na...
Odsłon: 2164
To chyba najprostszy deser na świecie. Ciasto z serkiem mascarpone robi się n...
Odsłon: 57
Burrito, klasyk kuchni meksykańskiej. Chrupiąca tortiilla nadziana aromatyczn...
Odsłon: 26
Gołąbki bardzo u nas lubimy, więc co jakiś czas przyrządzam je, mimo, że są d...
Odsłon: 104
Polecam Wam naleśniki z pieczonymi jabłuszkami domowej roboty i cynamonem. Na...
Odsłon: 2164
Składniki
1. Kiełbaski jak są surowe gotujemy.
2. Następnie ponacinać wzdłuż. 3. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę, przekładamy do miski.
4. Pieczarki drobno kroimy dokładamy do cebuli.
5. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach i również przekładamy do miski.
6. Wbijamy jajko i dodajemy przyprawy.
7. Na koniec dokładamy jogurt i mieszamy.
8. Gotowym farszem nadziewamy kiełbaski.
9. Kiełbaski układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i zapiekamy 20 minut w 180˚C.
10. Pomidory kroimy w plasterki i układamy w naczyniu. 11. Na pomidory wykładamy upieczone kiełbaski. 12. Danie gotowe. 13. Smacznego.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Wędliny
Terrina z pistacjami - elegancka propozycja na rodzinne spotkania
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 1731
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Schab a’la sztufada to krucha i wilgotna pieczeń naszpikowana warzywami, przy...
Odsłon: 2405