Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na stole Świątecznym musi pojawić się kiełbasa biała, proponuję Wam zapiekaną na pomidorach.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13170
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2529
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3683
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4629
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13170
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2529
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3683
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4629
Składniki
1. Kiełbaski jak są surowe gotujemy.
2. Następnie ponacinać wzdłuż. 3. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę, przekładamy do miski.
4. Pieczarki drobno kroimy dokładamy do cebuli.
5. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach i również przekładamy do miski.
6. Wbijamy jajko i dodajemy przyprawy.
7. Na koniec dokładamy jogurt i mieszamy.
8. Gotowym farszem nadziewamy kiełbaski.
9. Kiełbaski układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i zapiekamy 20 minut w 180˚C.
10. Pomidory kroimy w plasterki i układamy w naczyniu. 11. Na pomidory wykładamy upieczone kiełbaski. 12. Danie gotowe. 13. Smacznego.