Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś szybkiego i pysznego. Jak to u mnie zazwyczaj. Faszerowane pieczarki z boczkiem, rodem jak z Pizzy Hut. Okej, może wielkością im nie dorównują, ale smakiem na pewno! :)
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 111
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 201
Moja dzisiejsza propozycja to Świąteczny Makowiec na cieście krucho-drożdżowy...
Odsłon: 114
Przepis dnia
Danie pożywne , smaczne i dla całej rodziny. Mięsko soczyste, kruche, mięciut...
Odsłon: 14982
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 111
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 201
Moja dzisiejsza propozycja to Świąteczny Makowiec na cieście krucho-drożdżowy...
Odsłon: 114
Przepis dnia
Danie pożywne , smaczne i dla całej rodziny. Mięsko soczyste, kruche, mięciut...
Odsłon: 14982
Składniki
Pieczarki myjemy, obieramy, odcinamy nóżkę przy samym kapeluszu i delikatnie jeszcze łyżeczką wydrążamy. Ale nie za bardzo! Ser żółty ścieramy na tarce o średnich oczkach. Nóżkę pieczarki kroimy w drobną kosteczkę i mieszamy z utartym serem. Ilość startego sera powinna być mniej więcej podobna do ilości pokrojonych nóżek. Do kapeluszy nakładamy farsz z sera i nóżek. Na to kładziemy boczek. Pieczemy około 15 minut w 200 stopniach. Gotowe pieczarki posypujemy świeżym szczypiorkiem. Bon apetit! :)