Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznie i przede wszystkim mało kalorycznie.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 978
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13581
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 978
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13581
Składniki
Pomidorki zetnij delikatnie z jednej strony, tak, żeby stały na talerzu. Odetnij wierzchy na 2/3 wysokości. Wydrąż środki, pozbawiając je miąższu. Ricottę wymieszaj z pesto. Farszem napełnij pomidorki. Ozdób je oliwkami i listkami bazylii.