Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznie i przede wszystkim mało kalorycznie.
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 430
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 52
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1377
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1857
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 430
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 52
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1377
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1857
Składniki
Pomidorki zetnij delikatnie z jednej strony, tak, żeby stały na talerzu. Odetnij wierzchy na 2/3 wysokości. Wydrąż środki, pozbawiając je miąższu. Ricottę wymieszaj z pesto. Farszem napełnij pomidorki. Ozdób je oliwkami i listkami bazylii.