Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznie i przede wszystkim mało kalorycznie.
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 332
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 332
Składniki
Pomidorki zetnij delikatnie z jednej strony, tak, żeby stały na talerzu. Odetnij wierzchy na 2/3 wysokości. Wydrąż środki, pozbawiając je miąższu. Ricottę wymieszaj z pesto. Farszem napełnij pomidorki. Ozdób je oliwkami i listkami bazylii.