Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznie i przede wszystkim mało kalorycznie.
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65067
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 293
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5775
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 452
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65067
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 293
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5775
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 452
Składniki
Pomidorki zetnij delikatnie z jednej strony, tak, żeby stały na talerzu. Odetnij wierzchy na 2/3 wysokości. Wydrąż środki, pozbawiając je miąższu. Ricottę wymieszaj z pesto. Farszem napełnij pomidorki. Ozdób je oliwkami i listkami bazylii.