Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, domowe mięso na Wielkanocny stół i nie tylko
Wszystkie składniki marynaty zagotować,ostudzić.
Udziec z indyka rozkroić aby powstał duży płat ,lekko utłuc
tłuczkiem do mięsa.
Składniki farszu połączyć ze sobą,doprawić solą i pieprzem.
Mięso posmarować farszem i zwinąć.
Mięso obwiązać nicią,włożyć do rękawa do pieczenia,wlać do
środka marynatę,zamknąć klipsem i wstawić do lodówki na 3 godziny.
Wstawić do nagrzanego piekarnika.
Piec około 2 godzin w temp. 180 stopni.
Na 15 minut przed końcem pieczenia rozciąć rękaw,wtedy mięso
ładnie się przyrumieni.
Smacznego
Klasyczna, hiszpańska tortilla de patatas to jedno z ukochanych dań Magdy Ges...
Odsłon: 12088
Najlepsza propozycja na tę porę roku – sałatka z truskawkami, kozim serem i k...
Odsłon: 61
Szybkie w przygotowaniu i smaczne danie jednogarnkowe. Kasza z mięsem mielony...
Odsłon: 160
Szybkie i smaczne danie obiadowe, pulpety z mięsa mielonego w sosie pomidorow...
Odsłon: 100
Minął piekny weekend i wielu z Państwa korzystało z uroków odpoczynku a główn...
Odsłon: 88
Grecki gyros może być przyrządzony prawie z każdego rodzaju mięsa, choć najwi...
Odsłon: 174
Najlepsza propozycja na tę porę roku – sałatka z truskawkami, kozim serem i k...
Odsłon: 61
Szybkie w przygotowaniu i smaczne danie jednogarnkowe. Kasza z mięsem mielony...
Odsłon: 160
Szybkie i smaczne danie obiadowe, pulpety z mięsa mielonego w sosie pomidorow...
Odsłon: 100
Minął piekny weekend i wielu z Państwa korzystało z uroków odpoczynku a główn...
Odsłon: 88
Grecki gyros może być przyrządzony prawie z każdego rodzaju mięsa, choć najwi...
Odsłon: 174
Składniki
Wszystkie składniki marynaty zagotować,ostudzić.
Udziec z indyka rozkroić aby powstał duży płat ,lekko utłuc tłuczkiem do mięsa. Składniki farszu połączyć ze sobą,doprawić solą i pieprzem. Mięso posmarować farszem i zwinąć.
Mięso obwiązać nicią,włożyć do rękawa do pieczenia,wlać do środka marynatę,zamknąć klipsem i wstawić do lodówki na 3 godziny.
Wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec około 2 godzin w temp. 180 stopni. Na 15 minut przed końcem pieczenia rozciąć rękaw,wtedy mięso ładnie się przyrumieni.
Smacznego
Przepisy Przekąski
Przekąski
Pasta twarogowa z tuńczykiem i warzywami
Przekąski
Domowy smalczyk do chleba. Najlepszy przepis
Przekąski
Oryginalny langosz
Przekąski
Nadziewane kwiaty cukinii
Pasta twarogowa z tuńczykiem i warzywami
Doskonała propozycja dla tych którzy lubią tuńczyka i twaróg. Do tego pyszne,...
Odsłon: 555
Domowy smalczyk do chleba. Najlepszy przepis
Domowy smalczyk do chleba z cebulką, kwaśnymi jabłkami, kiełbasą i odrobiną m...
Odsłon: 721