Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, domowe mięso na Wielkanocny stół i nie tylko
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 4562
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 252
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 779
Efekt chrupkości najłatwiej uzyskać dodając więcej oleju do smażenia, i tak o...
Odsłon: 1108
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 280
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 4562
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 252
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 779
Efekt chrupkości najłatwiej uzyskać dodając więcej oleju do smażenia, i tak o...
Odsłon: 1108
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 280
Składniki
Wszystkie składniki marynaty zagotować,ostudzić.
Udziec z indyka rozkroić aby powstał duży płat ,lekko utłuc tłuczkiem do mięsa. Składniki farszu połączyć ze sobą,doprawić solą i pieprzem. Mięso posmarować farszem i zwinąć.
Mięso obwiązać nicią,włożyć do rękawa do pieczenia,wlać do środka marynatę,zamknąć klipsem i wstawić do lodówki na 3 godziny.
Wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec około 2 godzin w temp. 180 stopni. Na 15 minut przed końcem pieczenia rozciąć rękaw,wtedy mięso ładnie się przyrumieni.
Smacznego