Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 24 Ocena: 417
Dodano: 18.01.2012
Odsłon: 15295
5-6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Piersi i boczek kroimy w zdłuż w cienkie paski. Bierzemy kawałek piersi na niego kładziemy plasterek boczku robimy nacięcie na środku i przewijamy jak faworka, solimy i pieprzymy, następnie moczymy w jajku i bułce i kładziemy na patelkę z rozgrzanym olejem.
Na skróty
Komentarze do przepisu (6)

Doska 16 kwietnia 2012Zgłoś do usunięcia
Nie zły pomysł. Można takie tez zrobić z karkówki lub ze schabu.0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdraapka 21 lutego 2012Zgłoś do usunięcia
Pycha !!!!! dziś robiłam na obiad i wyszły rewelacyjne , już sam wygląd świetny a smak mmmmmniam rewelacja :)5 Kto głosował? | Odpowiedz

megii 09 lutego 2012Zgłoś do usunięcia
to bardzo się cieszę:)pozdrawiam5 Kto głosował? | Odpowiedz

tygrysek 09 lutego 2012Zgłoś do usunięcia
Wypróbowane i pyszne :)5 Kto głosował? | Odpowiedz

megii 18 stycznia 2012Zgłoś do usunięcia
to prawda:) dużo smaku daje ten wędzony boczek mniam:)5 Kto głosował? | Odpowiedz

helen4 18 stycznia 2012Zgłoś do usunięcia
jejku to musi być pyszne!!!!!!5 Kto głosował? | Odpowiedz