Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre i szybkie danie jako przekąska.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 88
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31247
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 88
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31247
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Składniki
Mięso kroimy w długie paski
Przekładamy do miski i mieszamy z przyprawami: solą oraz przyprawą do grosa.
Jajka roztrzepujemy na talerzu widelcem. Na drugim talerzu kruszmy migdały.
Migdały mieszamy z bułką tartą.
Mięso moczymy najpierw w jajku a później obtaczamy w bułce, Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony.
Frytki gotowe. Smacznego