Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre i szybkie danie jako przekąska.
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 188
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37574
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 188
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37574
Składniki
Mięso kroimy w długie paski
Przekładamy do miski i mieszamy z przyprawami: solą oraz przyprawą do grosa.
Jajka roztrzepujemy na talerzu widelcem. Na drugim talerzu kruszmy migdały.
Migdały mieszamy z bułką tartą.
Mięso moczymy najpierw w jajku a później obtaczamy w bułce, Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony.
Frytki gotowe. Smacznego