Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przekąska na Świąteczny stół.
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 131
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8531
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 352
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5191
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4925
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 131
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8531
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 352
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5191
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4925
Składniki
Wykonanie: Filety opłukać, pokroić wzdłuż, następnie usmażyć na maśle z obu stron na złoty kolor (1 łyżeczkę masła odłożyć). Jabłka obrać, pokroić w drobną kostkę i przysmażyć razem z żurawiną, płatkami migdałowymi na 1 łyżeczce masła. Następnie zalać mleczkiem kokosowym (2/3 puszki),zagotować, włożyć usmażone filety i dusić po przykryciem przez 10 minut na wolnym ogniu. W razie potrzeby doprawić solą do smaku. Podawać jako przekąskę z ryżem lub kaszą.