Do góry

Przekąski Przepis na:

Francuskie koperty (na szybko)

Przepis dnia 2010-11-16
Francuskie koperty (na szybko)

Autor:

Przepisów i artykułów: 62 Ocena: 1469

Dodano:

Odsłon: 27816

Szybkie w przygotowaniu, smaczne i efektowne:)

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Francuskie koperty (na szybko)

Przygotowanie

  1. Ciasto francuskie pokroic na kwadraty, środek każdego posmarować sosem czosnkowym(może być juz gotowy, ale ja wolę sama zrobić) dodać plaster serażółtego i grzyby podsmarzone z cebulką. Posypac ulubionymi przyprawami.Rogi składać do środka i posmarować mlekiem. Piec w temp 180 stopni ok 20 min.

  2. Koperty są bardzo sycące a "środek" można modyfikować wg gustu. Ja robię również z koncentratem pomidorowym, szynką i pomidorem.

  3. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (7)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

zabecka 14 listopada 2010 Jak najbardziej można użyć pieczarki:) A jeśli chodzi o sos w środku to radzę nie przesadzić z ilością ,żeby nie wypłynął. Życzę smacznego!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

mimi619 14 listopada 2010 Mam nadzieje, że wyjdą mi jutro takie z pieczarkami :)
Ciekawy sposób z użyciem sosu w środku.
Pozdrawiam

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

kuchcik2 14 listopada 2010 Grzyby są już prawie na ukończeniu, ale myślę, że można je zastąpić pieczarkami?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń