Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu, smaczne i efektowne:)
Pyszna przekąska z ciasta francuskiego z dodatkiem sera żółtego, szynki ,szpi...
Odsłon: 8166
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 990
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka tyrolska zrobiona z łopatki wieprzowej, pro...
Odsłon: 243
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 990
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka tyrolska zrobiona z łopatki wieprzowej, pro...
Odsłon: 243
Składniki
Ciasto francuskie pokroic na kwadraty, środek każdego posmarować sosem czosnkowym(może być juz gotowy, ale ja wolę sama zrobić) dodać plaster serażółtego i grzyby podsmarzone z cebulką. Posypac ulubionymi przyprawami.Rogi składać do środka i posmarować mlekiem. Piec w temp 180 stopni ok 20 min.
Koperty są bardzo sycące a "środek" można modyfikować wg gustu. Ja robię również z koncentratem pomidorowym, szynką i pomidorem.
Smacznego
Przepisy Przekąski
Przekąski
Jajka „kogutki”
Przekąski
Jajka galaretki
Przekąski
Jajka w cieście francuskim
Przekąski
Różowe jajka
Jajka „kogutki”
Jajka „kogutki” to świetny pomysł na przystawkę na wielkanocny stół. Ta przek...
Odsłon: 4064
Jajka galaretki
Jajka galaretki to nietypowa i niezwykle efektowna forma podania klasycznej,...
Odsłon: 6579