Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu, smaczne i efektowne:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Ciasto francuskie pokroic na kwadraty, środek każdego posmarować sosem czosnkowym(może być juz gotowy, ale ja wolę sama zrobić) dodać plaster serażółtego i grzyby podsmarzone z cebulką. Posypac ulubionymi przyprawami.Rogi składać do środka i posmarować mlekiem. Piec w temp 180 stopni ok 20 min.
Koperty są bardzo sycące a "środek" można modyfikować wg gustu. Ja robię również z koncentratem pomidorowym, szynką i pomidorem.
Smacznego