Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Halloumi najlepiej smakuje grillowany lub smażony, dlatego proponujemy przygotować z niego chrupiące frytki. Wystarczy pociąć ser w słupki, obtoczyć w panierce i usmażyć na rozgrzanym oleju.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19992
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 524
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 601
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7029
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244561
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19992
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 524
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 601
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7029
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244561
Składniki
Ser halloumi po wyciągnięciu z opakowania zawiń w ręcznik papierowy i odciśnij z nadmiaru płynu.
Przekrój wzdłuż na dwie równe części, każdą z nich pokrój w słupki.
Do miseczki wybij jajko, na osobne talerze wysyp mąkę i bułkę tartą. Kawałki sera obtaczaj w mące, następnie w jajku, na sam koniec w bułce tartej.
Smaż na dobrze rozgrzanym oleju do zarumienienia.