Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grillowane pałki z kurczaka to kolejna propozycja na danie z grilla dla dzieci.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22046
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 79
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 362
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 87
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 145
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22046
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 79
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 362
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 87
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 145
Składniki
Pałki z kurczaka marynujemy w marynacie z połączenia przyprawy do kurczaka, oleju i sezamu. Odstawiamy na minimum godzinkę w chłodne miejsce. Grillujemy na spokojnie 40-50 minut kilkukrotnie obracając zwracając szczególną uwagę na unikanie ognia ponieważ pałki muszą mieć czas dojść w środku a ogień zarumieni je z zewnątrz zostawiając surowy środek.