Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grillowane pałki z kurczaka to kolejna propozycja na danie z grilla dla dzieci.
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4848
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7488
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 1008
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 107
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 99
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4848
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7488
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 1008
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 107
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 99
Składniki
Pałki z kurczaka marynujemy w marynacie z połączenia przyprawy do kurczaka, oleju i sezamu. Odstawiamy na minimum godzinkę w chłodne miejsce. Grillujemy na spokojnie 40-50 minut kilkukrotnie obracając zwracając szczególną uwagę na unikanie ognia ponieważ pałki muszą mieć czas dojść w środku a ogień zarumieni je z zewnątrz zostawiając surowy środek.