Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grillowane pałki z kurczaka to kolejna propozycja na danie z grilla dla dzieci.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 688
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 388
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 108
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 68
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 44
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 688
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 388
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 108
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 68
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 44
Składniki
Pałki z kurczaka marynujemy w marynacie z połączenia przyprawy do kurczaka, oleju i sezamu. Odstawiamy na minimum godzinkę w chłodne miejsce. Grillujemy na spokojnie 40-50 minut kilkukrotnie obracając zwracając szczególną uwagę na unikanie ognia ponieważ pałki muszą mieć czas dojść w środku a ogień zarumieni je z zewnątrz zostawiając surowy środek.