Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To żaden przepis, tylko propozycja na grillową potrawę. Bardzo smaczną. Na naszym grillu zawsze obowiązkowo jest oscypek, który ładnie się obsmaża na ruszcie, nie ścieka. Skórka pozostaje zwarta, a środek mięknie. Oscypki grillujemy na średnim żarze po kilka minut z każdej strony uważając, aby ich nie przypalić. Najlepiej smakują z konfiturą z żurawiny. Niezwykle smaczna klasyka. Kto jeszcze nie próbował, to szczerze zachęcam
Makaron, mięso i warzywa to połączenie idealne na obiad. Oto prosta w przygot...
Odsłon: 439
Sałatka smakuje wyśmienicie, przy czym pracy przy niej jest mało. Ładnie się...
Odsłon: 187
Uwielbiam wszelkie zapiekanki i dania jednogarnkowe – mało roboty, mało zmywa...
Odsłon: 83
Makaron, mięso i warzywa to połączenie idealne na obiad. Oto prosta w przygot...
Odsłon: 439
Sałatka smakuje wyśmienicie, przy czym pracy przy niej jest mało. Ładnie się...
Odsłon: 187
Uwielbiam wszelkie zapiekanki i dania jednogarnkowe – mało roboty, mało zmywa...
Odsłon: 83
Składniki
Oscypki grillujemy na średnim żarze po kilka minut z każdej strony uważając, aby ich nie przypalić.
Podajemy z konfiturą z żurawiny ozdobione świeżymi ziołami lub sałatą