Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To żaden przepis, tylko propozycja na grillową potrawę. Bardzo smaczną. Na naszym grillu zawsze obowiązkowo jest oscypek, który ładnie się obsmaża na ruszcie, nie ścieka. Skórka pozostaje zwarta, a środek mięknie. Oscypki grillujemy na średnim żarze po kilka minut z każdej strony uważając, aby ich nie przypalić. Najlepiej smakują z konfiturą z żurawiny. Niezwykle smaczna klasyka. Kto jeszcze nie próbował, to szczerze zachęcam
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 296
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2231
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 2610
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 613
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 296
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2231
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 2610
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 613
Składniki
Oscypki grillujemy na średnim żarze po kilka minut z każdej strony uważając, aby ich nie przypalić.
Podajemy z konfiturą z żurawiny ozdobione świeżymi ziołami lub sałatą