Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wpaniała propozycja dla wymagających, którym znudziły się grillowane kiełbaski i karkówka
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 45
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 571
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2013
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 45
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 571
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2013
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Składniki
Na początku kroimy rybę w kostkę i marynujemy w soku z cytryny, pieprzu, oliwie i soli, liścia laurowego pozostawiamy na 3 godziny w chłodnym miejscu. Po upływie tego czasu nadziewamy rybę na patyczki do szaszłyków. Szaszłyki grillujemy, od czasu do czasu smarujemy marynatą, na koniec posypujemy je miętą pieprzową. Podajemy na sałacie z rukoli kiełków i rzodkiewki.