Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wpaniała propozycja dla wymagających, którym znudziły się grillowane kiełbaski i karkówka
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 343
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9656
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 6062
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 343
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9656
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 6062
Składniki
Na początku kroimy rybę w kostkę i marynujemy w soku z cytryny, pieprzu, oliwie i soli, liścia laurowego pozostawiamy na 3 godziny w chłodnym miejscu. Po upływie tego czasu nadziewamy rybę na patyczki do szaszłyków. Szaszłyki grillujemy, od czasu do czasu smarujemy marynatą, na koniec posypujemy je miętą pieprzową. Podajemy na sałacie z rukoli kiełków i rzodkiewki.