Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wpaniała propozycja dla wymagających, którym znudziły się grillowane kiełbaski i karkówka
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28659
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2184
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28659
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2184
Składniki
Na początku kroimy rybę w kostkę i marynujemy w soku z cytryny, pieprzu, oliwie i soli, liścia laurowego pozostawiamy na 3 godziny w chłodnym miejscu. Po upływie tego czasu nadziewamy rybę na patyczki do szaszłyków. Szaszłyki grillujemy, od czasu do czasu smarujemy marynatą, na koniec posypujemy je miętą pieprzową. Podajemy na sałacie z rukoli kiełków i rzodkiewki.