Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wpaniała propozycja dla wymagających, którym znudziły się grillowane kiełbaski i karkówka
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1322
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25064
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 161
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1322
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25064
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 161
Składniki
Na początku kroimy rybę w kostkę i marynujemy w soku z cytryny, pieprzu, oliwie i soli, liścia laurowego pozostawiamy na 3 godziny w chłodnym miejscu. Po upływie tego czasu nadziewamy rybę na patyczki do szaszłyków. Szaszłyki grillujemy, od czasu do czasu smarujemy marynatą, na koniec posypujemy je miętą pieprzową. Podajemy na sałacie z rukoli kiełków i rzodkiewki.