Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 791 Ocena: 22233
Dodano: 04.02.2009
Odsłon: 1337
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Gruszki obrać, pokroić w ćwiartki, usunąć gniazda nasienne i skropić sokiem z cytryny. Sałatę umyć, osuszyć. Gruszki zawijać w szynkę, podawać z gisini, pomidorkami i liśćmi sałaty. Danie oprószyć solą i pieprzem, skropić oliwą, podawać. Czas przygotowania 15 min. Przepis na 4 osoby. Koszt jednej porcji 2,8 zł.
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

niteczka 04 lutego 2009Zgłoś do usunięcia
przekąska znakomita:) tylko zastanawiam sie co to takiego "gisini"??? nie spotkałam się z tym jeszcze także prosze o wyjaśnienie.0 Kto głosował? | Odpowiedz