Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe ziemniaki do kwaśnego schłodzonego mleka.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 314
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 314
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować w mundurkach z dodatkiem soli, następnie odcedzić, obrać, ostudzić i pokroić w kostkę. Ułożyć w salaterce, polać olejem wymieszanym z zmiażdżonym czosnkiem, papryką i solą do smaku. Odłożyć w chłodne miejsce, po czym połączyć drobno posiekaną cebulą, koperkiem i orzechami, skropić sokiem z cytryny i podawać.